Правителството на Израел проучва възможността да разреши поставянето и на четвърта

...
Правителството на Израел проучва възможността да разреши поставянето и на четвърта
Коментари Харесай

В Израел вече опипват почвата за четвърта доза срещу COVID-19

Правителството на Израел изследва опцията да разреши поставянето и на четвърта подсилваща доза ваксина против COVID-19 на тези, които имат по-слаба имунна отбрана, осведоми локалният ефирен Канал 12.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28860
В момента здравните управляващи към момента дискутират плюсовете и минусите от слагането на четвърта доза на фона на разпространяването на новия вид Омикрон на вируса.

Иначе трета бустерна доза в Израел се слага от началото на юли, като с приоритет се употребяват пациентите с отслабен имунен отговор в следствие от химиотерапии.

Междувременно стана ясно, че управляващите във Англия също обмислят концепцията за слагането на четвърта доза на хората с по-слаба имунна отбрана, осведоми 20minutos.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28860  Погнаха доцент Мангъров поради рецензиите му против имунизациите и документите Погнаха доцент Мангъров поради рецензиите му против имунизациите и документите  Само 7 области в страната остават в тъмночервената зона Само 7 области в страната остават в тъмночервената зона  В Румъния стартира тестването на учениците за COVID-19 посредством проби със слюнка В Румъния стартира тестването на учениците за COVID-19 посредством проби със слюнка
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР